Waarom MediWeight wél werkt

MediWeight verschilt van andere methoden omdat het nieuwe inzichten over de werking van het spijsverteringsstelsel, erkenning van de psychologische rol in uw eetgedrag, een medische achtergrond én kennis over voeding en de behoeften van het lichaam combineert. Hierdoor kan het probleem van overgewicht bij de wortels worden aangepakt, waarvoor we eerst op zoek gaan naar wat op den duur uw eetgedrag is gaan bepalen. Enkele voorbeelden kunnen emoties zijn ( boosheid , verdriet etc.), maar ook stress van het werk of uw omgeving. Zelfs gezelligheid binnen uw sociale kringen kan hier een grote invloed op uitoefenen.  Via deze persoonlijke zoektocht komen we erachter wat uw valkuilen kunnen zijn en waarom het nog niet eerder gelukt is om af te vallen of om op gewicht te blijven.

Omdat andere methoden steeds focussen op een gedeelte van het probleem (bv. voornamelijk dieet en voeding, alleen sport of alleen psychologie), kan het probleem nooit volledig worden opgelost. U zult misschien in eerste instantie wel afvallen, maar de kans op herval is veel groter.
Door deze aanpak gaat het kwijtraken van de kilo’s misschien niet zo hard, maar uiteindelijk zult u wel uw streefgewicht bereiken én behouden!